ete-dei.gr

ΕΚΛΟΓΕΣ 2022
ΕΚΛΟΓΕΣ 2022

ΕΚΛΟΓΕΣ 2022 (4)

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 03/11/2022

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 09 & 10 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2022

Η Κ.ΕΦ.ΕΠ. στα πλαίσια της προσπάθειάς της για τη σωστή διεξαγωγή και απόλυτη διασφάλιση των αρχαιρεσιών του Σωματείου μας, κρίνει σκόπιμο να διευκρινίσει κάποια σημεία στα οποία ενδεχομένως θα υπάρξουν απορίες κατά τη διαδικασία των εκλογών.

1.Οι εκλογές της Ένωσής μας γίνονται σύμφωνα με το άρθρο 36 του Καταστατικού, υποχρεωτικά με βάση το εκκαθαριστικό αντίγραφο από το Μητρώο Μελών που τηρείται και το οποίο με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.ΤΕ./ΔΕΗ έκλεισε στις 27 Οκτωβρίου 2022.

Η Κ.ΕΦ.ΕΠ. θα αποστείλει αντίγραφα Μητρώου Μελών σε όλες τις Τοπικές Εφορευτικές Επιτροπές που θα αποτελέσουν τους εκλογικούς καταλόγους, με την σφραγίδα του Σωματείου και την επικύρωσή τους από τον Πρόεδρο και τον Γεν. Γραμματέα της Ε.ΤΕ. ΟΜΙΛΟΥ ΔΕΗ-ΚΗΕ.

2.Ο/Η ψηφοφόρος ψηφίζει, αφού δείξει:

     α) Την Αστυνομική του/της Ταυτότητα (έντυπη, ηλεκτρονική μορφή gov.gr wallet)

     β) ή το Ατομικό Βιβλιάριο Υγείας

     γ) ή οποιοδήποτε άλλο αποδεικτικό στοιχείο προβλέπει ο Νόμος για ταυτοποίηση. (Διαβατήριο, δίπλωμα οδήγησης…)

3.Όσοι συνάδελφοι βρίσκονται μακριά από την φυσική κάλπη που δικαιούνται να ψηφίσουν και δεν είναι δηλωμένοι στην ηλεκτρονική ψηφοφορία μπορούν να προσέρχονται στο πλησιέστερο Σωματειακό Παράρτημα και να ζητήσουν από την Κ.ΕΦ.ΕΠ. (μέσω συμπληρωματικού εγγράφου που θα τους αποσταλεί, υπογεγραμμένο από Πρόεδρο και Γεν. Γραμματέα) να τους επιτρέψει να ψηφίσουν για Πανελλαδικό και μόνο ψηφοδέλτιο στον τόπο που προσήλθε.

4.Όποιο μέλος δεν αναγράφεται στο Μητρώο Μελών αλλά στην εξοφλητική ταινία Οκτωβρίου 2022 φαίνεται ότι έχει γίνει παρακράτηση υπέρ του Σωματείου τότε επιδεικνύοντας την μπορεί να ψηφίσει εφόσον η ΚΕΦΕΠ επιβεβαιώσει ότι ανήκει στο συγκεκριμένο Σ.Π.

5.Χώρος διενέργειας των αρχαιρεσιών ορίζονται τα κατά τόπους γραφεία χώρου εργασίας ή των Σωματειακών Παραρτημάτων.

6.Σε όλα τα εκλογικά τμήματα των Σωματ. Παραρτημάτων θα στηθούν 2 κάλπες εκτός από τα εκλογικά τμήματα των Σωματ. Παραρτημάτων που ανήκουν στο Εργατικό Κέντρο Αθήνας, Πειραιά, Ελευσίνας, Αρκαδίας, Πτολεμαΐδας, Φλώρινας, Θεσσαλονίκης, Κομοτηνής, Κοζάνης, Ευβοίας και Ρόδου όπου θα στηθούν 3 κάλπες:

Α) Διοικητικό Συμβούλιο –Κ.ΕΞ.ΕΠ.- ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ

Β)Τοπική Διοικούσα Επιτροπή – Τοπική Ελεγκτική Επιτροπή – Τοπικό Εργατικό Κέντρο

Γ) Εργατικό Κέντρο (μόνο για τα ανωτέρω παραρτήματα της παρ.6)

7.Μόνο στην εμπρόσθια πλευρά κάθε κάλπης θα επικολληθεί ο αντίστοιχος φάκελος για διευκόλυνση των ψηφοφόρων. Κάθε ψηφοδέλτιο έχει ξεχωριστό χρώμα, ανάλογα με το όργανο και αντίστοιχο φάκελο στην ίδια απόχρωση.

8.Τα μέλη της ΤΔΕ τα οποία έχουν δηλώσει πως επιθυμούν να ψηφίσουν ηλεκτρονικά (το όποιο και θα αναφέρεται στο Μητρώο Μελών) δεν θα μπορούν σε καμία περίπτωση να ψηφίσουν δια ζώσης.

9.Το εκλογικό υλικό που θα παραλάβετε, περιλαμβάνει:

Α) Αντίγραφο του Μητρώου Μελών με τα ταμειακά εντάξει Μέλη του Σωματείου μας επικυρωμένα από το Προεδρείο (Πρόεδρο & Γεν. Γραμματέα) και ειδική παρατήρηση όσων έχουν δηλώσει να ψηφίσουν ηλεκτρονικά. Σε περίπτωση που δεν βρεθεί στο υλικό το Μητρώο Μελών παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με την Κ.ΕΦ.ΕΠ. και μόνο σε αυτήν την περίπτωση ο εκλογικός κατάλογος μπορεί να δοθεί και με email σκαναρισμένος, με κοινοποίηση σε Πρόεδρο και Γεν. Γραμματέα.

Β) Σάκους για την αποστολή από τις Τοπικές Εφορευτικές Επιτροπές του Εκλογικού Υλικού προς την Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή, φακαρόλα, βουλοκέρι.

Γ) Υπόδειγμα Πρακτικού Αρχαιρεσιών προς συμπλήρωση από τον Δικαστικό Αντιπρόσωπο μετά το πέρας των εκλογικών διαδικασιών.

10.Διευκρινίζεται ότι όπου χρήζει επικύρωση εγγράφων από σφραγίδα, θα χρησιμοποιείται η σφραγίδα των Τοπικών Διοικουσών Επιτροπών.

11.Οι Τοπικές Εφορευτικές Επιτροπές σε συνεργασία με τις ΤΔΕ να μεριμνήσουν για κάλπες, παραβάν, κ.λπ.

Σε κάθε παραβάν θα υπάρχει απαραίτητα στυλό διαρκείας μπλε ή μαύρο για να σταυρώνουν τα ψηφοδέλτια οι ψηφοφόροι.

12.Οι σταυροί προτίμησης για κάθε όργανο αναγράφονται κάτω από τον τίτλο του     οργάνου του ψηφοδελτίου. Ψηφοδέλτια που θα έχουν περισσότερους σταυρούς προτίμησης από αυτούς που αναγράφονται πάνω στα ψηφοδέλτια θεωρούνται έγκυρα, αλλά δεν υπολογίζονται οι σταυροί.

13. Στα ψηφοδέλτια είναι πιθανόν να παρατηρηθούν ορισμένα ζαρώματα του χαρτιού, μικροσκισίματα ή μουτζούρες από το τυπογραφείο. Αυτά έγιναν κατά την εκτύπωσή τους και δεν συντρέχει κανένας λόγος ακυρότητάς τους.

14.Σε περίπτωση έλλειψης ψηφοδελτίων, παρακαλούνται τα Μέλη των Τοπικών Εφορευτικών Επιτροπών να διαλέγουν από το παραβάν τα καθαρά ψηφοδέλτια και να τα τοποθετούν στις αντίστοιχες θέσεις των ψηφοδελτίων.

15.Το άνοιγμα των καλπών και η καταμέτρηση θα γίνει υποχρεωτικά μετά το πέρας της ψηφοφορίας, η οποία αρχίζει 07:00 π.μ και τελειώνει 19:00 μ.μ.

16.Η καταμέτρηση αρχίζει από το Ψηφοδέλτιο των Κεντρικών Οργάνων (Δ.Σ. – Κ.ΕΞ.ΕΠ. – ΓΕΝΟΠ).

17.Μετά την καταμέτρηση των Ψηφοδελτίων για τα Κεντρικά Όργανα και τα Εργατικά Κέντρα που αναφέρονται στην παράγραφο 6, συμπληρώνεται και αποστέλλεται προς την Κ.ΕΦ.ΕΠ. το συνημμένο Πρακτικό Αρχαιρεσιών ανά Συνδυασμό με ΦΑΞ (210 – 5234984) και με email στην Κ.ΕΦΕ.ΕΠ. kefep2022@gmail.com.

18.Η καταμέτρηση των σταυρών για τα Κεντρικά Όργανα και τα Εργατικά Κέντρα που αναφέρονται στην παράγραφο 6 θα γίνει από την Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή (Κ.ΕΦ.ΕΠ) .

Για τις ΤΔΕ η καταμέτρηση των σταυρών θα γίνει από τις Τ.ΕΦ.ΕΠ., το ίδιο ισχύει και για το Εργατικά Κέντρα που δεν είναι κοινά.

19.Επειδή παράλληλα με την δια ζώσης ψηφοφορία θα υπάρχει και ηλεκτρονική ψηφοφορία, οι Τ.ΕΦ.ΕΠ. θα αναμένουν, μετά το πέρας της ψηφοφορίας, την έκδοση των αποτελεσμάτων της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας από την Κ.ΕΦ.ΕΠ. που θα αφορά τα αποτελέσματα για την Τοπική Διοικούσα Επιτροπή – Τοπική Ελεγκτική Επιτροπή – Τοπικό Εργατικό Κέντρο και όχι για τα Κεντρικά Όργανα, και έπειτα θα το συγχωνεύσουν στα αποτελέσματα της δια ζώσης ψηφοφορίας, ώστε αμέσως μετά το πέρας της διαδικασίας καταμέτρησης των ψηφοδελτίων να συντάξουν το Πρακτικό Αρχαιρεσιών.

Συσκευάζουν καλά το Εκλογικό Υλικό (Πανελλαδικά Ψηφοδέλτια - Ψηφοδέλτια Εργατικών Κέντρων της παρ. 6 - Πρακτικό Αρχαιρεσιών και για το Πανελλαδικό και για το Τοπικό, Καταστάσεις Ψηφισάντων, Μητρώο Μελών – οφείλουν δε να κρατήσουν αντίγραφα και να τα αρχειοθετήσουν-) και το αποστέλλουν ταχυδρομικά στην Κ.ΕΦ.ΕΠ. με την ένδειξη:

Κ. ΕΦ. ΕΠ./Ε.ΤΕ. ΟΜΙΛΟΥ ΔΕΗ-ΚΗΕ

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΥΛΙΚΟ

ΣΤΟΥΡΝΑΡΗ 73-75, T.K. 104 32, ΑΘΗΝΑ

4ος ΟΡΟΦΟΣ, ΥΠΟΨΙΝ Κ.ΕΦ.ΕΠ.

ΜΕ COURIER από την συνεργαζόμενη με εμάς εταιρία EASY MAIL (σας αποστέλλεται μαζί και λίστα με το δίκτυο καταστημάτων της εταιρίας ώστε να εξυπηρετηθούν όλες οι περιοχές), Κωδικός πελάτη μόνο για τις εκλογές: 903219

ΠΡΟΣΟΧΗ:

1. Εάν κάποιος συνάδελφος είναι Τακτικό Μέλος Τοπικής Εφορευτικής Επιτροπής (Τ.ΕΦ.ΕΠ) και συγχρόνως είναι υποψήφιος για οποιοδήποτε όργανο, η υποψηφιότητα του δεν ισχύει.

Τα μέλη της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής (Κ.ΕΦ.ΕΠ) ΔΕΝ μπορούν να είναι υποψήφιοι στο Πανελλαδικό Ψηφοδέλτιο αλλά μόνο στο Τοπικό.

2. Οι Τ.ΕΦ.ΕΠ. σε συνεργασία με τις ΤΔΕ να μεριμνήσουν για τη διεξαγωγή των εκλογών για τα Τοπικά Τμήματα και Εργατικά Κέντρα.

 3. Για κάθε πρόβλημα η Τ.ΕΦ.ΕΠ να ενημερώνει άμεσα την Κ.ΕΦ.ΕΠ προκειμένου να δοθούν εγγράφως λύσεις.

 

 

ΓΙΑ ΤΗΝ Κ.ΕΦ.ΕΠ.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ                                             ΤΑ ΜΕΛΗ

 

                           ΠΑΝΤΟΥΛΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ                             ΓΕΡΑΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

 

 

                                                                                   ΓΡΑΝΙΤΣΑ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ

                                                                   ΚΟΥΤΑΛΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

                                                               ΛΑΪΟΣ ΠΕΤΡΟΣ

                                                                  ΜΠΑΤΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Πέμπτη, 27 Οκτ. 2022 12:01

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Νο2 Κ.ΕΦ. ΕΠ.

Written by

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 27/10/2022

ΠΡΟΣ: ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ Ε.ΤΕ. ΟΜΙΛΟΥ ΔΕΗ – ΚΗΕ

 

 

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η   Νο2

Στην Αθήνα σήμερα στις 27 Σεπτεμβρίου 2022 ημέρα Πέμπτη και ώρα 11:00, στο κτίριο της οδού Στουρνάρη 73-75, 40s όροφος, 1300 συνεδρίασε στο κτίριο της οδού Στουρνάρη 73-75, 4ος όροφος, συνεδρίασε η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή παρουσία του προεδρεύοντος Δικαστικού Αντιπροσώπου Μαρίνου – Παναγιώτη Μαρίνη του Παναγιώτη (ΑΜ ΔΣΑ 35935) που διορίσθηκε με την υπ. αριθμ. Πρωτ. 11702/16.09.2022 πράξη του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών και κλήθηκε να αποφασίσει για τα παρακάτω θέματα:

 

 1. 1.Παράταση υποβολής δηλώσεων υποψηφιοτήτων για τα Τοπικά Ψηφοδέλτια (Τοπικές Διοικούσες Επιτροπές- Ελεγκτική Επιτροπή- Εργατικά Κέντρα)
 2. 2.Ωράριο Διεξαγωγής των αρχαιρεσιών
 3. 3.Ηλεκτρονική Ψηφοφορία

 

Κατά τη συνεδρίαση ήταν παρόντες:

 

1.

ΜΑΡΙΝΟΣ–ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΑΡΙΝΗΣ ΤΟΥ Π.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ -ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ

2.

ΓΕΡΑΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Γ.

 ΜΕΛΟΣ Κ.ΕΦ.ΕΠ

3.

ΓΡΑΝΙΤΣΑ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ του Β.

 ΜΕΛΟΣ Κ.ΕΦ.ΕΠ.

4.

ΚΟΥΤΑΛΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ του Β.

 ΜΕΛΟΣ Κ.ΕΦ.ΕΠ.

5.

ΛΑΪΟΣ ΠΕΤΡΟΣ του Γ.

 ΜΕΛΟΣ Κ.ΕΦ.ΕΠ.

6.

ΜΠΑΤΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Α.

 ΜΕΛΟΣ Κ.ΕΦ.ΕΠ.

7.

ΠΑΝΤΟΥΛΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του Θ.

 ΜΕΛΟΣ Κ.ΕΦ.ΕΠ.

 

Αποφασίστηκε:

 1. 1.Η παράταση της υποβολής των υποψηφιοτήτων των Τοπικών Ψηφοδελτίων (Τοπικές Διοικούσες Επιτροπές- Ελεγκτική Επιτροπή- Εργατικά Κέντρα) μέχρι την Τετάρτη 02 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 1200 .
 2. 2.Το Ωράριο Διεξαγωγής των αρχαιρεσιών ορίζεται από τις 700 το πρωί έως τις 1900 το απόγευμα.
 3. 3.Όσα μέλη επιθυμούν να ψηφίσουν ηλεκτρονικά θα πρέπει να το δηλώσουν ηλεκτρονικά στο email της ΚΕΦΕΠ kefep2022@gmail.com και αυστηρά μέχρι Πέμπτη 03 Νοεμβρίου 2022 μέχρι το τέλος της ημέρας.

Οφείλουν δε να αναφέρουν αναλυτικά τα στοιχεία τους:

ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΗΤΡΩΟΥ

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ

ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ

TΔΕ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΝΗΚΟΥΝ

ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ

 

 

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

                         Ο ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ                                                                                 ΤΑ ΜΕΛΗ

                     ΠΑΝΤΟΥΛΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ                                                                           ΓΕΡΑΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

                                                                                                                              ΓΡΑΝΙΤΣΑ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ

                                                                                                    ΚΟΥΤΑΛΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

                                                                                                  ΛΑΪΟΣ ΠΕΤΡΟΣ

                                                                                                    ΜΠΑΤΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

 

      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ü                    Ε.ΤΕ./ΔΕΗ-ΚΗΕ

ü               ΤΔΕ Ε.ΤΕ./ΔΕΗ-ΚΗΕ

                                                                

 

Παρασκευή, 21 Οκτ. 2022 15:15

ΑΝΑΚΗΡΥΞΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΩΝ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΩΝ

Written by

 

AG SYNERGASIA 1

 

 

AG SYNERGASIA 2

 

 

 

AG SYNERGASIA 3

 

 

 

DAKE 1

 

 

DAKE 2

 

 

 

 

 

DAKE 3

 

DAKE 4

 

DAKE 5

 

DAKE 6

 

DAKE 7

 

DAKE 8

 

DAKE 9

 

 

DAKE 10

 

 

EAME ETE1

 

 

EAME ETE2

 

EAME ETE3

EAME ETE4

EAME ETE5

 

EAME ETE6

EAME ETE7

EAME ETE8 

SAD

Παρασκευή, 30 Σεπ. 2022 17:00

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Νο1 Κ.ΕΦ. ΕΠ.

vote ete

Αρ.Πρωτ.: 02                      ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ:   30/09/2022                    

 

 

ΠΡΟΣ: ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ Ε.ΤΕ. ΟΜΙΛΟΥ ΔΕΗ – ΚΗΕ

 

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η   Νο1

 

Στην Αθήνα σήμερα στις 30 Σεπτεμβρίου 2022 ημέρα Παρασκευή και ώρα 16:30, στο κτίριο της οδού Στουρνάρη 73-75, 40s όροφος, συνεδρίασε η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή που ορίστηκε βάσει του καταστατικού άρθρου 33 με την από 22 Σεπτεμβρίου 2022 εκλογή Κ.ΕΦ.ΕΠ., παρουσία και προεδρεύοντος του Δικαστικού Αντιπροσώπου Μαρίνου – Παναγιώτη Μαρίνη του Παναγιώτη (ΑΜ ΔΣΑ 35935) που διορίσθηκε με την υπ. αριθμ. Πρωτ. 11702/16.09.2022 πράξη του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών για την διενέργεια των αρχαιρεσιών του σωματείου για την εκλογή του Διοικητικού Συμβουλίου - Αντιπρόσωπων για την ομοσπονδία (ΓΕΝΟΠ) - Αντιπρόσωπων για τα Εργατικά κέντρα και κλήθηκε να αποφασίσει για τα παρακάτω θέματα:

 

 1. Προκήρυξη εκλογών και έκδοση της σχετικής ανακοίνωσης
 2. Ορισμός ημερομηνίας κατάθεσης ψηφοδελτίων
 3. Ορισμός Τ.ΕΦ.ΕΠ. (Τοπικές Εφορευτικές Επιτροπές)

 

Κατά τη συνεδρίαση ήταν παρόντες:

1.

ΜΑΡΙΝΟΣ–ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΑΡΙΝΗΣ ΤΟΥ Π.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ -ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ

2.

ΓΕΡΑΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Γ.

 ΜΕΛΟΣ Κ.ΕΦ.ΕΠ

3.

ΓΡΑΝΙΤΣΑ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ του Β.

 ΜΕΛΟΣ Κ.ΕΦ.ΕΠ.

4.

ΚΟΥΤΑΛΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ του Β.

 ΜΕΛΟΣ Κ.ΕΦ.ΕΠ.

5.

ΛΑΪΟΣ ΠΕΤΡΟΣ του Γ.

 ΜΕΛΟΣ Κ.ΕΦ.ΕΠ.

6.

ΜΠΑΤΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Α.

 ΜΕΛΟΣ Κ.ΕΦ.ΕΠ.

7.

ΠΑΝΤΟΥΛΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του Θ.

 ΜΕΛΟΣ Κ.ΕΦ.ΕΠ.

 

Αποφασίστηκε:

 1. 1.Ορίσθηκε ως ημερομηνία διεξαγωγής των αρχαιρεσιών η 9η και 10η Νοεμβρίου 2022.
 2. 2.Ορίσθηκε ως καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης των υποψηφίων και των ψηφοδελτίων η 20/10/2022, ημέρα Πέμπτη και ώρα 13.00.
 3. 3.Ορίσθηκε ως ημερομηνία κοινοποίησης προς την Κ.ΕΦ.ΕΠ. των μελών των Τοπικών Εφορευτικών Επιτροπών (οι οποίες θα οριστούν μετά από απόφαση της Γενικής Συνέλευσης της κάθε ΤΔΕ) η 07/10/2022, ώστε μετέπειτα να διοριστούν από την Κ.ΕΦ.ΕΠ.

Συμπληρωματικά, σας ενημερώνουμε ότι οι ΤΔΕ οφείλουν να συμπληρώσουν και να αποστείλουν το επισυναπτόμενο έγγραφο, όπου θα αναφέρουν αναλυτικά τα στοιχεία των μελών των Τ.ΕΦ.ΕΠ., είτε μέσω fax στο 210 5234984 είτε μέσω e-mail στο info@ete-dei.gr

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ Κ.ΕΦ.ΕΠ

Τηλ. επικοινωνίας: 210 5230100, 210 5215813

Fax επικοινωνίας: 210 5234984

E-mail: info@ete-dei.gr

 

Τέλος, τις ανακοινώσεις και τις οδηγίες της Κ.ΕΦ.ΕΠ. μπορείτε να τις βρείτε και στο site της Ε.ΤΕ. ΟΜΙΛΟΥ ΔΕΗ- ΚΗΕ,
www
.ete-dei.gr
.

 

 

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

                                             Ο ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ                                                   ΤΑ ΜΕΛΗ

                                  ΠΑΝΤΟΥΛΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ                                ΓΕΡΑΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

                                                                                                                 ΓΡΑΝΙΤΣΑ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ

                                                                                                                 ΚΟΥΤΑΛΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

                                                                                                                             ΛΑΪΟΣ ΠΕΤΡΟΣ

                                                                                                                   ΜΠΑΤΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

 

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ü                         Ε.ΤΕ./ΔΕΗ-ΚΗΕ

ü                         ΤΔΕ Ε.ΤΕ./ΔΕΗ-ΚΗΕ

                                                                


 

ΤΔΕ   ………………………………………………….                                                    

ΕΝΩΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΟΜΙΛΟΥ ΔΕΗ – ΚΗΕ                                                    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: ……….…………..…………

 

 

 

ΠΡΟΣ: Κ.ΕΦ.ΕΠ. ΕΝΩΣΗΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΟΜΙΛΟΥ ΔΕΗ – ΚΗΕ

 

 

Έπειτα από Γενική Συνέλευση της ΤΔΕ που πραγματοποιήθηκε στις ………………………………… σας γνωστοποιούμε τα μέλη της Τοπικής Εφορευτικής Επιτροπής.

ΤΑΚΤΙΚΟΙ

Α/Α

ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΗΤΡΩΟΥ

ΕΠΩΝΥΜΟ

ΟΝΟΜΑ

ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ

ΤΗΛ.
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

E-MAIL

1

 

 

 

 

 

 

2

 

 

 

 

 

 

3

 

 

 

 

 

 

 

ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ

Α/Α

ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΗΤΡΩΟΥ

ΕΠΩΝΥΜΟ

ΟΝΟΜΑ

ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ

ΤΗΛ.
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

E-MAIL

1

 

 

 

 

 

 

2

 

 

 

 

 

 

3

 

 

 

 

 

 

 

ΦΑΞ ΤΕΦΕΠ : ………………………………….…………………

E-MAIL ΤΕΦΕΠ: …………………………………………………

 

ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΔΕ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                 Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Ακολουθήστε μας

Επικοινωνία

Στουρνάρη 73 - 75 ,
Αθήνα, T.K 104 32
 (210)52 30 100 / 52 29 991
 (210)52 34 984
  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Βρίσκεστε εδώ: Home ΕΚΛΟΓΕΣ 2022