ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΑΙΡΟ

Δημοφιλή

Επανηλεκτροδότηση: Τι πρέπει να κάνετε

 - Για ηλεκτροδότηση ακινήτου που προσωρινά δεν ηλεκτροδοτείται Αρμόδιος για...

Διοικητικό Συμβούλιο

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Νέο Διοικητικό Συμβούλιο Ένωσης Τεχνικών Ομίλου ΔΕΗ -ΚΗΕ Σήμερα, 21...

ΕΤΕ/ Ομίλου – ΔΕΗ: Τιμή και δόξα στους μαχητές και νεκρούς της Μάχης της Ηλεκτρικής

Οι εργαζόμενοι στον Όμιλο ΔΕΗ και ΑΔΜΗΕ τιμούμε τους...

E.ΤΕ. ΟΜΙΛΟΥ ΔΕΗ-ΚΗΕ: Λέμε όχι στην εμμονή της βίαιης απολιγνιτοποίησης

Ανησυχία και απόγνωση δημιουργούν στους εργαζόμενους αλλά και στην...

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 14-11-2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΑΙΡΟ

Έχουν περάσει 41 χρόνια «μεταπολίτευσης», από την επέτειο του Πολυτεχνείου, την οποία τιμούμε, θυμίζοντάς μας σε όλους μας ότι το ακηδεμόνευτο φοιτητικό κίνημα με τη στάση του επανέφερε τη Δημοκρατία στη χώρα μας.

Σήμερα, η Ελλάδα στενάζει κάτω από τη μπότα της «νέας χούντας», με κοινοβουλευτικό μανδύα αυτή τη φορά, που εκτελεί με τον επαγγελματισμό ενός πληρωμένου δολοφόνου συνολικά την ελληνική κοινωνία, παραδίδοντας τη χώρα στα νύχια των διεθνών τοκογλύφων, προκαλώντας ανθρωπιστική κρίση.

Η καταπάτηση των εργασιακών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων και η κατάργηση κάθε έννοιας δικαίου, έχουν ως αποτέλεσμα την πλήρη κοινωνική εξαθλίωση, στόχοι πλέον των νέων «δικτατόρων» (δανειστών μας) και των εγχώριων υπηρετών τους.

Έχοντας ως παρακαταθήκη την αγωνιστικότητα, τη μαχητικότητα και το ακηδεμόνευτο πνεύμα της εποχής εκείνης, θα μπορέσουμε ως Συνδικαλιστικό κίνημα να αναχαιτίσουμε την νέα μνημονιακή λαίλαπα που αναμένει τη χειμάζουσα ελληνική κοινωνία.

Οι εργαζόμενοι μπορούν να έχουν ένα καλύτερο μέλλον όταν οργανωθούν και παλέψουν ενάντια στις πηγές της δυστυχίας τους, χωρίς κυβερνητικούς σωτήρες θα οικοδομήσουν το μέλλον που τους ανήκει.

Αναπολώντας το παρελθόν οραματιζόμαστε το μέλλον.

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΤΕ ΟΜΙΛΟΥ ΔΕΗ –ΚΗΕ

 

Επικαιρότητα