ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ της ΑΔΕΔΥ

Δημοφιλή

Επανηλεκτροδότηση: Τι πρέπει να κάνετε

 - Για ηλεκτροδότηση ακινήτου που προσωρινά δεν ηλεκτροδοτείται Αρμόδιος για...

Διοικητικό Συμβούλιο

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Νέο Διοικητικό Συμβούλιο Ένωσης Τεχνικών Ομίλου ΔΕΗ -ΚΗΕ Σήμερα, 21...

ΕΤΕ/ Ομίλου – ΔΕΗ: Τιμή και δόξα στους μαχητές και νεκρούς της Μάχης της Ηλεκτρικής

Οι εργαζόμενοι στον Όμιλο ΔΕΗ και ΑΔΜΗΕ τιμούμε τους...

E.ΤΕ. ΟΜΙΛΟΥ ΔΕΗ-ΚΗΕ: Λέμε όχι στην εμμονή της βίαιης απολιγνιτοποίησης

Ανησυχία και απόγνωση δημιουργούν στους εργαζόμενους αλλά και στην...

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 5-6-2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ της ΑΔΕΔΥ

 

Συνάδελφοι-σσες,

Η κυβέρνηση δεν έλαβε το μήνυμα που της έστειλε ο Ελληνικός λαός, μέσω των Ευρωεκλογών και συνεχίζει ακάθεκτη το «έργο» της, για την πλήρη κατεδάφιση των εργασιακών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων των εργαζομένων.

Έχει καταργήσει κάθε έννοια δικαίου και το σύνταγμα το έχει κάνει κουρελόχαρτο, χρησιμοποιώντας το κατά το δοκούν, με πρόσφατο παράδειγμα τη μη εκτέλεση των δικαστικών αποφάσεων που δικαιώνει εργαζόμενους και συγκεκριμένα τη μη πρόσληψη των καθαριστριών του υπουργείου Οικονομικών.

Η απόφαση της συγκυβέρνησης μας αφορά όλους, γιατί αυτή  η συνταγματική εκτροπή θα έχει εφαρμογή σε όλο το Δημόσιο και Ιδιωτικό τομέα.

Η ΕΤΕ/ΔΕΗ καλεί όλους τους συναδέλφους του Ομίλου ΔΕΗ να μετέχουν στο Συλλαλητήριο που διοργανώνει η ΑΔΕΔΥ σήμερα Πέμπτη 5 Ιούνη στις 6 μμ. στην πλατεία Κλαυθμώνος και στην πορεία διαμαρτυρίας που θα ακολουθήσει στο Υπουργείο Οικονομικών στην Καραγεώργη Σερβίας.

Είναι μια ευκαιρία να δώσουμε ένα μήνυμα και να αντισταθούμε στις επικείμενες μειώσεις μισθών και συντάξεων που αναμένονται και κυρίως τις απολύσεις που προγραμματίζουν, με βάση τους μνημονιακούς νόμους που έχουν ήδη ψηφίσει και ετοιμάζονται για νέους πιο αντεργατικούς  και αντικοινωνικούς νόμους.

 ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΤΕ ΟΜΙΛΟΥ ΔΕΗ – ΚΗΕ

 

 

Επικαιρότητα