ΑΝΑΒΟΛΗ ΓΕΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Δημοφιλή

Επανηλεκτροδότηση: Τι πρέπει να κάνετε

 - Για ηλεκτροδότηση ακινήτου που προσωρινά δεν ηλεκτροδοτείται Αρμόδιος για...

Διοικητικό Συμβούλιο

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Νέο Διοικητικό Συμβούλιο Ένωσης Τεχνικών Ομίλου ΔΕΗ -ΚΗΕ Σήμερα, 21...

ΕΤΕ/ Ομίλου – ΔΕΗ: Τιμή και δόξα στους μαχητές και νεκρούς της Μάχης της Ηλεκτρικής

Οι εργαζόμενοι στον Όμιλο ΔΕΗ και ΑΔΜΗΕ τιμούμε τους...

E.ΤΕ. ΟΜΙΛΟΥ ΔΕΗ-ΚΗΕ: Λέμε όχι στην εμμονή της βίαιης απολιγνιτοποίησης

Ανησυχία και απόγνωση δημιουργούν στους εργαζόμενους αλλά και στην...

                    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 17-3-2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΑΝΑΒΟΛΗ ΓΕΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

 

Τα παράλογα και άδικα σχέδια της συγκυβέρνησης για να ξεπουλήσουν το 30% της ΔΕΗ (δηλαδή, της δημόσιας περιουσίας) σε ιδιωτικά συμφέροντα, βρίσκουν την ΕΤΕ/ΟΜΙΛΟΥ ΔΕΗ σε αγωνιστική επαγρύπνηση.

Οι υπηρέτες της τρόικας ψήφισαν πριν λίγο καιρό με νόμο την εκποίηση του εθνικού δικτύου μεταφοράς ηλεκτρικής ενέργειας και με αδίστακτο τρόπο συνεχίζουν το καταστροφικό τους έργο, χτυπώντας την ΚΑΡΔΙΑ της ΔΕΗ που είναι οι λιγνιτικές και υδροηλεκτρικές μονάδες παραγωγής, παραδίδοντας τις στρατηγικές υποδομές της πατρίδας μας και ολόκληρης της οικονομικής δραστηριότητάς της ΔΕΗ σε ιδιωτικά συμφέροντα. Εξήντα χρόνια τώρα η ΔΕΗ  ηλεκτροδοτεί όλη την χώρα και κάνει κοινωνικό έργο. Εξήντα χρόνια τώρα προσφέρει στον κρατικό προϋπολογισμό και δεν αφαιρεί διότι έχει αποδείξει ότι λειτουργεί χάριν του δημοσίου συμφέροντος.

Ενημερώνουμε τους συναδέλφους και τα μέλη μας, ότι εντός των επόμενων ημερών θα ανακοινωθεί το πρόγραμμα των απεργιακών κινητοποιήσεων και δράσεων, ενώ στελέχη μας θα βρίσκονται στα Εργοστάσια και στους Σταθμούς Παραγωγής που περιλαμβάνονται στο νομοσχέδιο για τη «μικρή ΔΕΗ».

Παράλληλα με την ΓΕΝΟΠ και τα υπόλοιπα πρωτοβάθμια σωματεία θα αγωνιστούμε στοχευμένα, ώστε να αποτραπεί το νέο εθνικό έγκλημα που συντελείται στο τομέα τη Ενέργειας.

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ

Η ΕΤΕ/ΔΕΗ θα παλέψει με όλες τις δυνάμεις ώστε να μην ψηφιστεί το κατάπτυστο νομοσχέδιο που τεμαχίζει και υποθηκεύει το μέλλον της ΔΕΗ και των εργαζομένων της, ενώ προσθέτει κι άλλα οικονομικά βάρη στις πλάτες των ελλήνων καταναλωτών.

Λόγω λοιπόν των σοβαρών εξελίξεων και με την σύμφωνη γνώμη του Προεδρείου και όλων των ψηφοδελτίων, το 52ο Γενικό Συμβούλιο του Σωματείου μας, δεν θα πραγματοποιηθεί τις συγκεκριμένες ημερομηνίες που είχαν ανακοινωθεί (28-29 Μαρτίου) και θα μετατεθεί σε νέα ημερομηνία στο άμεσο χρονικό διάστημα.

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΤΕ ΟΜΙΛΟΥ ΔΕΗ –ΚΗΕ

Επικαιρότητα