3ωρη ΠΑΝΑΤΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Δημοφιλή

Επανηλεκτροδότηση: Τι πρέπει να κάνετε

 - Για ηλεκτροδότηση ακινήτου που προσωρινά δεν ηλεκτροδοτείται Αρμόδιος για...

Διοικητικό Συμβούλιο

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Νέο Διοικητικό Συμβούλιο Ένωσης Τεχνικών Ομίλου ΔΕΗ -ΚΗΕ Σήμερα, 21...

ΕΤΕ/ Ομίλου – ΔΕΗ: Τιμή και δόξα στους μαχητές και νεκρούς της Μάχης της Ηλεκτρικής

Οι εργαζόμενοι στον Όμιλο ΔΕΗ και ΑΔΜΗΕ τιμούμε τους...

E.ΤΕ. ΟΜΙΛΟΥ ΔΕΗ-ΚΗΕ: Λέμε όχι στην εμμονή της βίαιης απολιγνιτοποίησης

Ανησυχία και απόγνωση δημιουργούν στους εργαζόμενους αλλά και στην...

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 8 -7- 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

3ωρη ΠΑΝΑΤΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Συναδέλφισσες – φοι,

Συμμετέχουμε στην 3ωρη Παναττική στάση εργασίας που έχει προκηρύξει η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ, τη Δευτέρα 11-7-2016 από της 10.00 το πρωί ως της 13.00 το μεσημέρι, για να αποτρέψουμε το ξεπούλημα του ΑΔΜΗΕ και της ΔΕΗ, η οποία πέρασε στο νέο υπερταμείο αποκρατικοποιήσεων από την πίσω πόρτα, μετά την έγκριση της κυβέρνησης.

Η διοίκηση της ΔΕΗ προσπαθεί με κάθε τρόπο να ξεπουλήσει ένα από τα μεγαλύτερα περιουσιακά της στοιχεία, αυτό του ΑΔΜΗΕ.

Μετά την αποτυχία της στο πρώτο εγχείρημα ιδιωτικοποίησης, που οφείλεται στην αποτελεσματική δράση του συνδικαλιστικού κινήματος στη ΔΕΗ, επανέρχεται δριμύτερη, εκτελώντας με μαθηματική ακρίβεια της επιταγές της Συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και των δανειστών της χώρας.

Αυτή τη φορά διοργανώνει τη Γενική Συνέλευση των μετόχων σε ιδιωτικό χώρο, στο ξενοδοχείο Olympic Royal, απέναντι από τις στήλες του Ολυμπίου Διός, τη Δευτέρα 11/7.

Με αυτές τις κινήσεις της, αποδεικνύει η δήθεν «αριστερή Διοίκηση», την ιδιαίτερη μνεία της προς τον ιδιωτικό τομέα, αποποιώντας το δικό της δημόσιο ακόμη χώρο.

Καλούνται όλοι οι εργαζόμενοι του Ομίλου ΔΕΗ στο νομό Αττικής, τη Δευτέρα 11 Ιουλίου και ώρα 10.30 π.μ έξω από το ξενοδοχείο Olympic Royal, Αθανασίου Διάκου 28, απέναντι από τις στήλες του Ολυμπίου Διός.

Δεν πρέπει να τους αφήσουμε να ξηλώσουν το πουλόβερ με το ξεπούλημα του ΑΔΜΗΕ.

Δεν πρόκειται να γίνουν αποδεκτά από τους εργαζόμενους τα σχέδια τους.

Θα αντισταθούμε όλοι μαζί, σε αυτή την καταστροφική πολιτική, στην υποκρισία και το φαρισαϊσμό, Συγκυβέρνησης και Διοίκησης.

 

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Ε.ΤΕ. ΟΜΙΛΟΥ ΔΕΗ-ΚΗΕ

Επικαιρότητα