Κινητοποιήσεις στις μέρες των απεργιακών μέτρων (Μάϊος 2009)

Δημοφιλή

Επανηλεκτροδότηση: Τι πρέπει να κάνετε

 - Για ηλεκτροδότηση ακινήτου που προσωρινά δεν ηλεκτροδοτείται Αρμόδιος για...

Διοικητικό Συμβούλιο

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Νέο Διοικητικό Συμβούλιο Ένωσης Τεχνικών Ομίλου ΔΕΗ -ΚΗΕ Σήμερα, 21...

ΕΤΕ/ Ομίλου – ΔΕΗ: Τιμή και δόξα στους μαχητές και νεκρούς της Μάχης της Ηλεκτρικής

Οι εργαζόμενοι στον Όμιλο ΔΕΗ και ΑΔΜΗΕ τιμούμε τους...

E.ΤΕ. ΟΜΙΛΟΥ ΔΕΗ-ΚΗΕ: Λέμε όχι στην εμμονή της βίαιης απολιγνιτοποίησης

Ανησυχία και απόγνωση δημιουργούν στους εργαζόμενους αλλά και στην...

Κινητοποιήσεις στις μέρες των απεργιακών μέτρων (Μάϊος 2009)

Ο αγώνας μας, είναι αγώνας επιβίωσης σε μια Επιχείρηση που κατέχει την θλιβερή πρωτιά στον τομέα των εργατικών ατυχημάτων, είτε πρόκειται για το προσωπικό της ΔΕΗ (μόνιμοι και συμβασιούχοι), είτε για το προσωπικό των εργολάβων. Ο αγώνας μας, είναι η ύστατη επιλογή, προκειμένου να διασφαλίσουμε την εργασιακή μας υπόσταση, προκειμένου να προφυλάξουμε τη σωματική μας ακεραιότητα, τη ζωή μας και τις ζωές των συναδέλφων.

Κατάληψη του γραφείου του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου,υπεύθυνου για το θλιβερό γεγονός, όπου από την πρώτη του έτους μέχρι και σήμερα 6 συνάδελφοι μας έχασαν τη ζωή τους, ενώ δεκάδες άλλοι έπεσαν θύματα των αλλεπάλληλων εργατικών ατυχημάτων.

————————————————————————————

Η ΕΤΕ/ΔΕΗ στη Θεσσαλονίκη ..

Στο μεταξύ σε αντίστοιχη συμβολική κατάληψη των γραφείων της ΔΕΗ στη Διεύθυνση Περιφέρειας Μακεδονίας Θράκης επί της οδού Εθνικής Αμύνης προχώρησαν στις 7 το πρωί μέλη της ΕΤΕ/ΔΕΗ.

Στελέχη του Δ.Σ, σε συνεργασία με την Τοπική Διοικούσα Επιτροπή και εκατοντάδες εργαζόμενους, έστειλαν από την Θεσσαλονίκη το δικό τους μήνυμα στην Διοίκηση.

—————————————————————————————–

 Η ΕΤΕ/ΔΕΗ στη Σκύρο

Παράλληλα, στο πλαίσιο των απεργιακών κινητοποιήσεων, κλιμάκιο της ΕΤΕ/ΔΕΗ, αποτελούμενο από τα μέλη του ΔΣ συνάδελφους Τομαδάκη Μανόλη, Βοτρελίνο Δημήτρη, Μαστρογιαννόπουλο Σπύρο, επισκέφτηκε την Σκύρο, όπου σε συνεργασία με την Τοπική Διοικούσα Επιτροπή και τους εργαζόμενους στο νησί, προέβησαν σε πολυήμερη κατάληψη του ΑΣΠ.

Επικαιρότητα