Η Ε.ΤΕ./ΟΜΙΛΟΥ ΔΕΗ-ΚΗΕ συγχαίρει όλους τους αφανείς πρωταγωνιστές που αγωνίζονται προς όφελος της ελληνικής κοινωνίας

Δημοφιλή

Διοικητικό Συμβούλιο

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Νέο Διοικητικό Συμβούλιο Ένωσης Τεχνικών Ομίλου ΔΕΗ -ΚΗΕ Σήμερα, 21...

Ακόμη μία νέα αναβολή της υπόθεσης του τιμολογίου ΓΠ από το ΣτΕ

Η ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ σε δελτίο τύπου μας ενημερώνει: "Αγαπητοί Συνάδελφοι, Εργαζόμενοι...

Εθελοντική αιμοδοσία στην Μεγαλόπολη

ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ & ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ...

Συγχαρητήρια στους ηρωικούς συναδέλφους μας και συμπαράσταση στους πληγέντες της Θεσσαλίας

Το τεχνικό προσωπικό του ΔΕΔΔΗΕ και του ΑΔΜΗΕ δίνει...

Αντιμέτωποι με τον παρατεταμένο καύσωνα, τις βλάβες και τα τεράστια προβλήματα που δημιούργησαν οι πυρκαγιές σε όλη την χώρα βρέθηκε το προσωπικό και ιδιαίτερα το τεχνικό, που απασχολείται στον κλάδο Παραγωγής, Μεταφοράς και Διανομής ηλεκτρικής ενέργειας.

Οι ηρωικοί συνάδελφοι μας σε ΔΕΗ, ΔΕΔΔΗΕ, ΑΔΜΗΕ, τακτικοί και μη, δίνουν την δική τους σκληρή μάχη με τις φωτιές καθώς με αυταπάρνηση παλεύουν να αντιμετωπίσουν άμεσα και αποτελεσματικά τις ζημιές και τις καταστροφές που προκάλεσαν οι πυρκαγιές σε Ρόδο, Μαγνησία, Εύβοια, Κέρκυρα, Αττική και στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Η επικινδυνότητα της εργασίας που εκτελούν οι συνάδελφοι μας, υπό τέτοιες άσχημες συνθήκες είναι δεδομένη αλλά η εμπειρία, ο επαγγελματισμός και η ευσυνειδησία του τεχνικού προσωπικού σε ΔΕΔΔΗΕ, ΑΔΜΗΕ γίνεται με υψηλό το αίσθημα του καθήκοντος. Επιπρόσθετα οι εργαζόμενοι στα Ορυχεία και στους Σταθμούς Παραγωγής και ιδιαίτερα στα νησιά δίνουν την δική τους μάχη για να παραμείνει όρθιο το σύστημα και να περιορισθούν στο ελάχιστο, τα όποια προβλήματα ηλεκτροδότησης.

Η έλλειψη τεχνικού προσωπικού παραμένει σημαντική παρά τις περίπου 900 προσλήψεις που έγιναν σε όλες τις ειδικότητες τα τελευταία δύο χρόνια  στο ΔΕΔΔΗΕ. Επίσης παρά την κόπωση και την αποπνικτική ατμόσφαιρα που αντιμετωπίζει το τεχνικό προσωπικό, συνεχίζει να εργάζεται αδιάκοπα μέχρι να αποκατασταθούν οι βλάβες που προκλήθηκαν από τις πυρκαγιές.

Η Ε.ΤΕ./ΟΜΙΛΟΥ ΔΕΗ-ΚΗΕ συγχαίρει όλους τους αφανείς πρωταγωνιστές που αγωνίζονται προς όφελος της ελληνικής κοινωνίας καθώς και τους εργαζόμενους της Πυροσβεστικής, τους δασοπυροσβέστες, όλο το ανθρώπινο δυναμικό που ανήκει στην Πολιτική Προστασία και τους εθελοντές, που δίνουν με αλληλεγγύη και αυτοθυσία τον άνισο αγώνα για να προστατευθούν οι ζωές, η φύση και οι περιουσίες από την καταστροφική φωτιά. Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στις οικογένειες όλων των θυμάτων που έχασαν την ζωή τους στη πύρινη λαίλαπα και ταχεία ανάρρωση σε όσους τραυματίστηκαν από τη φωτιά.

Τέλος εκφράζουμε τη οδύνη και την θλίψη μας για τον τραγικό θάνατο του σμηναγού Χρήστου Μουλά και του ανθυποσμηναγού Περικλή Στεφανίδη που έδωσαν τη ζωή τους για την πατρίδα. Ο πόνος είναι απερίγραπτος για τους δύο πιλότους που θυσιάστηκαν για να προστατεύσουν τις ζωές και τις περιουσίες των πολιτών και τους αποχαιρετούμε με απέραντη ευγνωμοσύνη για την προσφορά τους στην πατρίδα.

                        ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Ε.ΤΕ. ΟΜΙΛΟΥ ΔΕΗ-ΚΗΕ

Επικαιρότητα