Ε.ΤΕ./ Ομίλου ΔΕΗ ΚΗΕ: Σοβαρό εργατικό ατύχημα με συνάδελφο του ΑΔΜΗΕ στη Φλώρινα

Δημοφιλή

Διοικητικό Συμβούλιο

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Νέο Διοικητικό Συμβούλιο Ένωσης Τεχνικών Ομίλου ΔΕΗ -ΚΗΕ Σήμερα, 21...

Ακόμη μία νέα αναβολή της υπόθεσης του τιμολογίου ΓΠ από το ΣτΕ

Η ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ σε δελτίο τύπου μας ενημερώνει: "Αγαπητοί Συνάδελφοι, Εργαζόμενοι...

Εθελοντική αιμοδοσία στην Μεγαλόπολη

ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ & ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ...

Συγχαρητήρια στους ηρωικούς συναδέλφους μας και συμπαράσταση στους πληγέντες της Θεσσαλίας

Το τεχνικό προσωπικό του ΔΕΔΔΗΕ και του ΑΔΜΗΕ δίνει...

Σοβαρό ατύχημα συνέβη στην περιοχή της Φλώρινας, όταν συνάδελφος του ΑΔΜΗΕ  κατά τη διάρκεια προγραμματισμένων εργασιών κοπής κλαδιών σε πυλώνα υπερυψηλής τάσης (400.000 volt) της γραμμής μεταφοράς Αμύνταιου- Βικέλα  κεραυνοβολήθηκε από το ρεύμα και η κατάσταση της υγεία τους θεωρείται κρίσιμη.  Ο 56χρονος συνάδελφος μεταφέρθηκε άμεσα στο Νοσοκομείο Φλώρινας όπου διασωληνώθηκε, ενώ στην συνέχεια διακομίστηκε όπου και νοσηλεύεται στην εντατική μονάδα θεραπείας του Νοσοκομείου Παπανικολάου.

Ο άτυχος συνάδελφος έχει πολλαπλά εγκαύματα στο σώμα του, έχει χειρουργηθεί ώστε να περιοριστούν οι όποιες βλάβες και πλέον όλοι ευχόμαστε να ξεπεράσει αυτόν τον μεγάλο κίνδυνο για την ζωή του.
Δυστυχώς η έλλειψη προσωπικού και η εντατικοποίηση της εργασίας  δημιουργεί συνθήκες τέτοιες, που μπορούν να προκαλέσουν σοβαρό ατύχημα όπως συνέβη στην περιοχή της Φλώρινας.
Η λήψη των αναγκαίων μέτρων για την τήρηση των κατάλληλων συνθηκών υγείας και ασφάλειας της εργασίας πρέπει να ακολουθείται απαρέγκλιτα.
Η Ε.ΤΕ. Ομίλου ΔΕΗ – ΚΗΕ στέκεται στο πλευρό του άτυχου εργαζόμενου και της οικογένειας του και του ευχόμαστε γρήγορη ανάρρωση.
Τέλος, καλούμε την διοίκηση του ΑΔΜΗΕ να δημιουργήσει διερευνητική επιτροπή με  εκπρόσωπο των εργαζομένων ώστε  να εξετάσει όλα τα δεδομένα και να αποδοθούν οι ανάλογες ευθύνες για το άσχημο συμβάν και παράλληλα  να πράξει τα δέοντα συνδράμοντας έμπρακτα για την αποθεραπεία του συναδέλφου μας.

 

       ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Ε.ΤΕ. ΟΜΙΛΟΥ ΔΕΗ-ΚΗΕ

Επικαιρότητα