ΤΔΕ- ΔΚΚ/ΕΤΕ- ΔΕΗ: Πιστεύουμε στην αναγκαιότητα για εύρεση άμεσης λύσης στα προβλήματα των εργαζομένων στο ΔΚΚ (Διεύθυνση Κέντρου Καινοτομίας)

Δημοφιλή

Επανηλεκτροδότηση: Τι πρέπει να κάνετε

 - Για ηλεκτροδότηση ακινήτου που προσωρινά δεν ηλεκτροδοτείται Αρμόδιος για...

Διοικητικό Συμβούλιο

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Νέο Διοικητικό Συμβούλιο Ένωσης Τεχνικών Ομίλου ΔΕΗ -ΚΗΕ Σήμερα, 21...

ΕΤΕ/ Ομίλου – ΔΕΗ: Τιμή και δόξα στους μαχητές και νεκρούς της Μάχης της Ηλεκτρικής

Οι εργαζόμενοι στον Όμιλο ΔΕΗ και ΑΔΜΗΕ τιμούμε τους...

E.ΤΕ. ΟΜΙΛΟΥ ΔΕΗ-ΚΗΕ: Λέμε όχι στην εμμονή της βίαιης απολιγνιτοποίησης

Ανησυχία και απόγνωση δημιουργούν στους εργαζόμενους αλλά και στην...

Συνάδελφοι/σες θα θέλαμε να σας εκφράσουμε τα προβλήματα που βιώνουμε στους εργασιακούς μας χώρους της ΔΚΚ (Διεύθυνση Κέντρου Καινοτομίας).

Σε όλο τον όμιλο ΔΕΗ εφαρμόζεται το ωράριο 8.00 :16.00 και στα εργοστάσια 07.00:15.00 Σε εμάς ανακοινώθηκε ότι εφαρμόζεται το ωράριο 9:00 – 17.00 χωρίς να συζητηθεί το θέμα με τους εργαζόμενους.
Πριν λίγο καιρό το ωράριο που ακολουθούσε το υπηρεσιακό όχημα ήταν 7.00 – 15.00. Αργότερα ακολούθησε το ωράριο 9:00 – 17.00 , με αποτέλεσμα τη μεγάλη ταλαιπωρία που έχουν υποστεί οι εργαζόμενοι στη μετακίνηση τους καθώς και οι εργαζόμενοι που προσέρχονται με τα οχήματα τους. Το πρόβλημα δεν σταματάει εδώ.
Τακτικό στέλεχος της διεύθυνσης σε συνάντηση της ΤΔΕ/ΔΚΚ με τον Διευθυντή αποκάλεσε ότι η διεύθυνση ήταν όλα αυτά τα χρόνια Κέντρο Δοκιμών εδεσμάτων και ποτών.
Ακόμη ένα άλλο τακτικό στέλεχος της ιεραρχίας, ανάφερε σε εργαστήριο της ΔΚΚ να φύγουν οι παλιοί τακτικοί μόνιμοι εργαζόμενοι και να μείνουν οι καινούργιοι εργαζόμενοι (συμβασιούχοι).
Τα προβλήματα των εργαζομένων δεν σταματούν εδώ γιατί εργαζόμενος μη μόνιμο προσωπικό της ΔΚΚ-ΔΕΗ υπογράφει άδειες προσωπικού. Μήπως αυτό αποσκοπεί κάπου? Σύμφωνα με όλα τα παραπάνω υπάρχει κάποιο ποσοστό μόνιμου προσωπικού, το οποίο θέλει να μετακινηθεί από τη ΔΚΚ σε άλλες διευθύνσεις λόγω ανασφάλειας των εργασιακών δικαιωμάτων.
Τα ερωτήματα είναι πολλά και το μέλλον δείχνει αβέβαιο Ισχύει η μόνιμη τηλεργασία για κάποιους;
Θα ισχύει το ΚΚΠ-ΔΕΗ;
Θα παραμείνει η Διεύθυνση στον ΟΜΙΛΟ ΔΕΗ;
Η ΤΔΕ- ΔΚΚ/ΕΤΕ- ΔΕΗ είναι κοντά στους εργαζομένους παλεύει, μάχεται για τα δικαιώματα τους και θα σταθεί δίπλα τους.
Πιστεύουμε στην αναγκαιότητα για εύρεση άμεσης λύσης, στο τεράστια αυτά προβλήματα που μας απασχολούν και έχουν επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό την καθημερινότητα μας.
Θεωρούμε δεδομένο ότι η ΕΤΕ-ΔΕΗ θα σκύψει πάνω στα προβλήματά μας με τη σοβαρότητα και αμεσότητα που χαρακτηρίζει αυτό το σωματείο διαχρονικά.
 
                                                        ΤΔΕ-ΔΚΚ/ΕΤΕ-ΔΕΗ

Επικαιρότητα