Ανοικτή επιστολή προς όλες τις Τ.Δ.Ε. Ε.ΤΕ. ΟΜΙΛΟΥ ΔΕΗ-ΚΗΕ

Δημοφιλή

Επανηλεκτροδότηση: Τι πρέπει να κάνετε

 - Για ηλεκτροδότηση ακινήτου που προσωρινά δεν ηλεκτροδοτείται Αρμόδιος για...

Διοικητικό Συμβούλιο

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Νέο Διοικητικό Συμβούλιο Ένωσης Τεχνικών Ομίλου ΔΕΗ -ΚΗΕ Σήμερα, 21...

ΕΤΕ/ Ομίλου – ΔΕΗ: Τιμή και δόξα στους μαχητές και νεκρούς της Μάχης της Ηλεκτρικής

Οι εργαζόμενοι στον Όμιλο ΔΕΗ και ΑΔΜΗΕ τιμούμε τους...

Ακόμη μία νέα αναβολή της υπόθεσης του τιμολογίου ΓΠ από το ΣτΕ

Η ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ σε δελτίο τύπου μας ενημερώνει: "Αγαπητοί Συνάδελφοι, Εργαζόμενοι...

Την Τετάρτη 11 Οκτωβρίου διεξήχθη συνεδρίαση του Διοικητικού μας Συμβούλιου με θέματα που απασχολούν τους εργαζόμενους του Ομίλου ΔΕΗ και ΑΔΜΗΕ.

Ένα από τα βασικά ζητήματα της συνεδρίασης ήταν και η εκκίνηση της διαδικασίας διαπραγμάτευσης υπογραφής νέας Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας και στις τρεις εταιρείες (ΔΕΗ-ΔΕΔΔΗΕ-ΑΔΜΗΕ).

Ως εκ τούτου, η ΕΤΕ-ΔΕΗ με πνεύμα συλλογικότητας και ευθύνης απέναντι στα μέλη της ώστε να συνδιαμορφώσουμε και να αποφασίσουμε όλοι μαζί το διεκδικητικό πλαίσιο της νέας ΕΣΣΕ, καλεί τα Προεδρεία όλων των ΤΔΕ ανά την επικράτεια  να αποστείλουν θέσεις και προτάσεις των συναδέλφων για το περιεχόμενο της νέας Συλλογικής Σύμβασης στο Προεδρείο του Σωματείου μας, προερχόμενες από γενικές συνελεύσεις και ψηφίσματα, καταγράφοντας όλες τις θέσεις.

Εφιστούμε την αναγκαιότητα εγγραφής των μη εντασσόμενων σε σωματείο εργαζομένων συναδέλφων στο Μητρώο της Ένωσης Τεχνικών διότι είναι απαραίτητο να είναι μέλη μας ώστε να διεκδικήσουμε κοινά εργασιακά και μισθολογικά δικαιώματα για νέους και παλαιούς εργαζόμενους.

Η Ε.ΤΕ. ΟΜΙΛΟΥ ΔΕΗ-ΚΗΕ, θα πράξει τα δέοντα ώστε να διασφαλιστούν τα συμφέροντα όλων των εργαζομένων, παλαιών και νέων σε ενιαία βάση και θα επιδιώξουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.ΤΕ. ΟΜΙΛΟΥ Δ.Ε.Η. – Κ.Η.Ε.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
 
ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΟΥΝΟΥΚΛΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΣΙΓΑΛΟΣ

Επικαιρότητα