ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΓΕΝ.ΓΡΑΜ.

Δημοφιλή

Επανηλεκτροδότηση: Τι πρέπει να κάνετε

 - Για ηλεκτροδότηση ακινήτου που προσωρινά δεν ηλεκτροδοτείται Αρμόδιος για...

Διοικητικό Συμβούλιο

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Νέο Διοικητικό Συμβούλιο Ένωσης Τεχνικών Ομίλου ΔΕΗ -ΚΗΕ Σήμερα, 21...

ΕΤΕ/ Ομίλου – ΔΕΗ: Τιμή και δόξα στους μαχητές και νεκρούς της Μάχης της Ηλεκτρικής

Οι εργαζόμενοι στον Όμιλο ΔΕΗ και ΑΔΜΗΕ τιμούμε τους...

E.ΤΕ. ΟΜΙΛΟΥ ΔΕΗ-ΚΗΕ: Λέμε όχι στην εμμονή της βίαιης απολιγνιτοποίησης

Ανησυχία και απόγνωση δημιουργούν στους εργαζόμενους αλλά και στην...

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΓΕΝΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ Ε.ΤΕ. ΟΜΙΛΟΥ ΔΕΗ-ΚΗΕ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΑΝΙΑΤΗ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΔΕΗ

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι θέλω να σας εκφράσω την ειλικρινή ικανοποίηση μου, επειδή έχω την ευκαιρία να σας απευθύνω το λόγο από αυτό το βήμα.

Η αγάπη και η εκτίμηση όλων των συναδέλφων και ιδιαίτερα των τεχνικών στα πρόσωπα σας, καθώς και η αναγνώριση της μεγάλης σας προσφοράς για την καλή λειτουργία της επιχείρησης, είναι ένα κρίσιμο στοιχείο που πρέπει ακόμα και σε ένα απλό χαιρετισμό μας να μεταφέρω.

 

Στο μυαλό είναι κυρίαρχη η άποψη ότι η επιχείρηση είναι πρώτα απ όλα το προσωπικό της, που καθημερινά με μεγάλη προσπάθεια εργάζεται να υποστηρίξει το σημαντικό έργο της παροχής ενέργεια στην κοινωνία.

Είμαι σίγουρος πως κατά τις συζητήσεις θα τεθούν όλα τα ζητήματα που αφορούν την επιχείρηση και το μέλλον της,

το ρόλο της στην ανασυγκρότηση της ελληνικής οικονομίας,

την ικανοποίηση των καταναλωτών,

τον εκσυγχρονισμό της με συγκεκριμένη στρατηγική προσανατολισμένη στο δημόσιο συμφέρον,

την επένδυση στο ανθρώπινο δυναμικό,

τα συμφέροντα που έχουν στρέψει την στρατηγική τους στο επιχειρηματικό χαρτοφυλάκιο της.

Όλοι ως εργαζόμενοι έχουμε πολλά ζητήματα που μας απασχολούν και πρέπει να τίθενται κάθε φόρα που ανοίγει ο σχετικός διάλογος.

Αλλά θα μου επιτρέψετε παράλληλα να τονίσω, πως όλα αυτά πρέπει να αναλύονται μέσα στη «μεγάλη εικόνα της ενεργειακής στρατηγικής της χώρας» και το ρόλο του ομίλου ΔΕΗ.

Για να έχουμε εργασία πρέπει να υπάρχει η επιχείρηση, για να έχουμε αμοιβές και δικαιώματα πρέπει η επιχείρηση να είναι κερδοφόρος και φυσικά να εκσυγχρονίζεται σε όλα τα επίπεδα με σχέδιο.

Επιπλέον θα πρέπει να απευθύνεται με συνέπεια έργου στη κοινωνία και τους καταναλωτές, που έχουν ανάγκη φθηνών σύγχρονών υπηρεσιών αλλά κυρίως που θα έχουν εισόδημα και θα βρίσκονται σε θέση να πληρώνουν το λογαριασμό του ρεύματος που καταναλώνουν.

Η ΔΕΗ και όλες οι επιχειρήσεις θα μπορούν να έχουν μέλλον μόνο αν η κοινωνία και η οικονομία της χώρας θα φύγει από αυτό το τέλμα.

Δεν θέλω να σας κουράσω σας ευχαριστώ μέσα από την καρδία μου για την σημερινή πρόσκληση.

Περιμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον τα αποτελέσματα των διεργασιών σας και φυσικά θέλω κλείνοντας να προσκαλέσω απο αυτό το βήμα, τους εκπροσώπους σας στο συνέδριο της ΕΤΕ στις αρχές Δεκέμβρη.

Γεια σας και καλή επιτυχία στις εργασίες σας.

Επικαιρότητα