Στηρίζουμε την απόφαση της Γενικής Συνέλευσης των εργαζομένων του Σωματειακού Παραρτήματος Ελαίδος (Τ.Δ.Ε/Δ.Ε.Ε.Δ. – ΔΠΑ)

Δημοφιλή

Επανηλεκτροδότηση: Τι πρέπει να κάνετε

 - Για ηλεκτροδότηση ακινήτου που προσωρινά δεν ηλεκτροδοτείται Αρμόδιος για...

Καταχώριση Ενδείξεων Μετρητή

Ποια είναι η συχνότητα καταμέτρησης από τη ΔΕΔΔΗΕ ΑΕ; Στους...

ΕΤΕ/ Ομίλου – ΔΕΗ: Τιμή και δόξα στους μαχητές και νεκρούς της Μάχης της Ηλεκτρικής

Οι εργαζόμενοι στον Όμιλο ΔΕΗ και ΑΔΜΗΕ τιμούμε τους...

ΑΔΙΚΗ και ακατανόητη η στοχοποίηση εργαζομένων του ΔΕΔΔΗΕ

Ακατανόητη και άδικη ήταν η προσαγωγή δύο συναδέλφων του...

Λέμε ΟΧΙ στον ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ των συναδέλφων

Σε μία πρωτοφανή ενέργεια εν μέσω καλοκαιριού προχώρησε η...

Η Ε.ΤΕ. ΟΜΙΛΟΥ ΔΕΗ-ΚΗΕ στέκεται δίπλα και στηρίζει την απόφαση της Γενικής Συνέλευσης των εργαζομένων του Σωματειακού Παραρτήματος  Ελα ΐδος (Τ.Δ.Ε/Δ.Ε.Ε.Δ. – ΔΠΑ).

Η απαρέγκλιτη και καθολική τήρηση των μέτρων Υγιεινής και Ασφάλειας στην Εργασία αποτελεί μονόδρομο για τον εργαζόμενο.

Η  Ε.ΤΕ. ΟΜΙΛΟΥ ΔΕΗ-ΚΗΕ αγωνίζεται καθημερινά για την  βελτίωση των συνθηκών υγιεινής και ασφάλειας ώστε να εκμηδενιστούν οι κίνδυνοι πρόκλησης εργατικών ατυχημάτων. Οι  ελλείψεις προσωπικού  οδηγούν σε πλημμελή σύνθεση στις βάρδιες και στα συνεργεία, με αποτέλεσμα την εντατικοποίηση της εργασίας  διαμορφώνοντας  «ιδανικές» συνθήκες πρόκλησης εργατικών ατυχημάτων.

Η Ε.ΤΕ. ΟΜΙΛΟΥ ΔΕΗ-ΚΗΕ εδώ και χρόνια με ανακοινώσεις και δυναμικές παρεμβάσεις, επισημαίνει διαρκώς προς όλες τις κατευθύνσεις ότι πρέπει να εφαρμόζονται άμεσα τα προληπτικά μέτρα και έλεγχοι για την τήρηση των μέτρων υγείας και ασφάλειας στην εργασία και την προστασία των εργαζομένων.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                        Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΟΥΝΟΥΚΛΑΣ                       ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΣΙΓΑΛΟΣ

Επικαιρότητα