Εθελοντική αιμοδοσία στην Μεγαλόπολη

Δημοφιλή

Επανηλεκτροδότηση: Τι πρέπει να κάνετε

 - Για ηλεκτροδότηση ακινήτου που προσωρινά δεν ηλεκτροδοτείται Αρμόδιος για...

Διοικητικό Συμβούλιο

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Νέο Διοικητικό Συμβούλιο Ένωσης Τεχνικών Ομίλου ΔΕΗ -ΚΗΕ Σήμερα, 21...

ΕΤΕ/ Ομίλου – ΔΕΗ: Τιμή και δόξα στους μαχητές και νεκρούς της Μάχης της Ηλεκτρικής

Οι εργαζόμενοι στον Όμιλο ΔΕΗ και ΑΔΜΗΕ τιμούμε τους...

E.ΤΕ. ΟΜΙΛΟΥ ΔΕΗ-ΚΗΕ: Λέμε όχι στην εμμονή της βίαιης απολιγνιτοποίησης

Ανησυχία και απόγνωση δημιουργούν στους εργαζόμενους αλλά και στην...
ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ & ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΔΕΗ πραγματοποιεί με το Νοσοκομείο Παίδων Αγίας Σοφίας ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ στο Λεκανοπέδιο Μεγαλόπολης την ΠΕΜΠΤΗ 14 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2023 (ΙΑΤΡΕΙΑ ΜΑΡΑΘΟΥΣΑΣ) & την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2023 (ΙΑΤΡΕΙΑ ΜΟΝΑΔΑΣ 4 και ΟΡΥΧΕΙΑ ΨΑΘΙΟΥ ) όπου θα βρίσκονται κινητές μονάδες Αιμοληψίας.
Η στήριξη ενός τόσο σημαντικού θεσμού δεν έχει να κάνει ούτε με αξιώματα ούτε με καρέκλες. Η εθελοντική αιμοδοσία είναι μια πράξη βαθιάς κοινωνικής ευθύνης, που όχι μόνο διατρανώνει την αλληλεγγύη του ανθρώπου προς τον συνάνθρωπο του αλλά καταξιώνει τον όρο ανιδιοτέλεια.
Είναι μια πράξη που δίνουμε κυριολεκτικά κομμάτι του εαυτού μας για τους άλλους. Τι άλλο θα μπορούσαμε λοιπόν να κάνουμε από το να στηρίξουμε αυτή τη κορυφαία πράξη εθελοντισμού.
Η ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΩΖΕΙ ΖΩΕΣ.
Η εθελοντική αιμοδοσία είναι μια χειρονομία καλής θέλησης, φροντίδας και αγάπης προς τον συνάνθρωπο μας. Δεν υπάρχει πολυτιμότερο δώρο για τον συνάνθρωπο μας. Είναι ένα δώρο ζωής.
ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΝΑ ΑΦΙΕΡΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ 10 ΛΕΠΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥΣ, ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΑΙΜΑ ΤΟ ΔΙΗΜΕΡΟ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 14 & ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2023

Επικαιρότητα