ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ ΓΣΕΕ

Δημοφιλή

Διοικητικό Συμβούλιο

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Νέο Διοικητικό Συμβούλιο Ένωσης Τεχνικών Ομίλου ΔΕΗ -ΚΗΕ Σήμερα, 21...

Ακόμη μία νέα αναβολή της υπόθεσης του τιμολογίου ΓΠ από το ΣτΕ

Η ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ σε δελτίο τύπου μας ενημερώνει: "Αγαπητοί Συνάδελφοι, Εργαζόμενοι...

Συγχαρητήρια στους ηρωικούς συναδέλφους μας και συμπαράσταση στους πληγέντες της Θεσσαλίας

Το τεχνικό προσωπικό του ΔΕΔΔΗΕ και του ΑΔΜΗΕ δίνει...

Εθελοντική αιμοδοσία στην Μεγαλόπολη

ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ & ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ...

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ:   1 -12- 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ ΓΣEΕ

Μετά και τον υπό ψήφιση προϋπολογισμό νέας φοροεπιδρομής και δραματικών περικοπών, τον οδοστρωτήρα του ασφαλιστικού μας συστήματος και της επικείμενης ιδιωτικοποίησης του Ομίλου ΔΕΗ, μετά το τρίτο και επαχθέστερο μνημόνιο με τα πιο σκληρά και βάρβαρα μέτρα και έπειτα από έξι (6) χρόνια ανελέητης επίθεσης στα εργασιακά και ασφαλιστικά μας δικαιώματα, έχουμε εξαντλήσει τα όρια των αντοχών και ανοχών μας.

 

Η δογματική εμμονή και της νέας κυβέρνησης στη «φιλοσοφία» της τιμωρητικής λιτότητας, της φτώχειας και της εξαθλίωσης, με τα τραγικά αποτελέσματα για οικονομία και κοινωνία, δεν μπορούν και δεν πρέπει να συνεχιστούν.

Ο αγώνας και η αντιπαράθεσή μας με τις ανάλγητες κυβερνητικές και μνημονιακές πολιτικές είναι μονόδρομος. Πρέπει να συνεχίσουμε τον αγώνα με στόχο να αποτρέψουμε τα χειρότερα και να ανατρέψουμε τα προηγούμενα.

Η ηλεκτρική ενέργεια είναι κοινωνικό αγαθό και έτσι πρέπει να αντιμετωπιστεί από όλες τις πολιτικές δυνάμεις, ανεξάρτητα αν είναι στην κυβέρνηση ή στην αντιπολίτευση.

Οι εργαζόμενοι του Ομίλου ΔΕΗ είναι αποφασισμένοι να αντισταθούν στην εκποίηση του Ομίλου και την ισοπέδωση του ασφαλιστικού μας.

Η ΕΤΕ ΟΜΙΛΟΥ ΔΕΗ καλεί όλους τους εργαζόμενους να συμμετέχουν στην Γενική Απεργία που κήρυξε η ΓΣΕΕ την Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2015.

 

Όλοι στο συλλαλητήριο στις 11.00 π.μ. στην Πλατεία Κλαυθμώνος.

 

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Ε.ΤΕ. ΟΜΙΛΟΥ ΔΕΗ-ΚΗΕ

Επικαιρότητα