Η ΕΤΕ ΔΕΗ στο πλευρό της Ομοσπονδίας

Δημοφιλή

Επανηλεκτροδότηση: Τι πρέπει να κάνετε

 - Για ηλεκτροδότηση ακινήτου που προσωρινά δεν ηλεκτροδοτείται Αρμόδιος για...

Διοικητικό Συμβούλιο

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Νέο Διοικητικό Συμβούλιο Ένωσης Τεχνικών Ομίλου ΔΕΗ -ΚΗΕ Σήμερα, 21...

ΕΤΕ/ Ομίλου – ΔΕΗ: Τιμή και δόξα στους μαχητές και νεκρούς της Μάχης της Ηλεκτρικής

Οι εργαζόμενοι στον Όμιλο ΔΕΗ και ΑΔΜΗΕ τιμούμε τους...

E.ΤΕ. ΟΜΙΛΟΥ ΔΕΗ-ΚΗΕ: Λέμε όχι στην εμμονή της βίαιης απολιγνιτοποίησης

Ανησυχία και απόγνωση δημιουργούν στους εργαζόμενους αλλά και στην...

Δελτίο Τύπου

 

 

Η ΕΤΕ ΔΕΗ στο πλευρό της Ομοσπονδίας

 

Σημαντικό ήταν το μήνυμα της αμετάκλητης απόφασης του δικαστηρίου – δηλαδή της απόρριψης της προσφυγής του «Σπάρτακου» – όπου απεφάνθη ότι η ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ είναι το κυρίαρχο αντιπροσωπευτικό συνδικαλιστικό όργανο που θα εκπροσωπεί όλους τους εργαζόμενους στον Όμιλο ΔΕΗ.

 

Η αλαζονεία και ο διχαστικός τρόπος που λειτουργεί η ηγεσία, του εν λόγω σωματείου ενάντια στα συμφέροντα των εργαζομένων αποδεικνύει δυστυχώς ότι δεν υπάρχει κανένα ίχνος σεβασμού προς την ιστορία της Ομοσπονδίας και στα χιλιάδες μέλη του.

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ

Στην εποχή που όλα κατεδαφίζονται και επιβουλεύονται από τις μνημονιακές κυβερνήσεις, τα πιο δυνατά όπλα που διαθέτουμε εκτός από την αγωνιστικότητα μας είναι η ενότητα και η αλληλεγγύη όλων των εργαζομένων στον Όμιλο ΔΕΗ.

Στηρίζοντας έμπρακτα όλα τα πρωτοβάθμια σωματεία τον ρόλο της Ομοσπονδίας σε συνδικαλιστικό, οικονομικό και ηθικό επίπεδο (όπως πιστεύουμε κάνει η ΕΤΕΔΕΗ με συνέπεια όλα αυτά τα χρόνια) τότε μόνο θα μπορέσουμε να δείξουμε το ανάλογο ανάστημα απέναντι σε όσους διαλύουν τις εργασιακές σχέσεις και ξεπουλούν τη δημόσια περιουσία του ελληνικού λαού.

 

 Γραφείο Τύπου

Επικαιρότητα