ΡΕΣΙΤΑΛ ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΟΜΟΥΝΙΣΜΟΥ.

Δημοφιλή

Επανηλεκτροδότηση: Τι πρέπει να κάνετε

 - Για ηλεκτροδότηση ακινήτου που προσωρινά δεν ηλεκτροδοτείται Αρμόδιος για...

Διοικητικό Συμβούλιο

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Νέο Διοικητικό Συμβούλιο Ένωσης Τεχνικών Ομίλου ΔΕΗ -ΚΗΕ Σήμερα, 21...

ΕΤΕ/ Ομίλου – ΔΕΗ: Τιμή και δόξα στους μαχητές και νεκρούς της Μάχης της Ηλεκτρικής

Οι εργαζόμενοι στον Όμιλο ΔΕΗ και ΑΔΜΗΕ τιμούμε τους...

E.ΤΕ. ΟΜΙΛΟΥ ΔΕΗ-ΚΗΕ: Λέμε όχι στην εμμονή της βίαιης απολιγνιτοποίησης

Ανησυχία και απόγνωση δημιουργούν στους εργαζόμενους αλλά και στην...

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 10/9/2013

 Δ Ε Λ Τ Ι Ο   Τ Υ Π Ο Υ

ΡΕΣΙΤΑΛ ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΟΜΟΥΝΙΣΜΟΥ.

Η ΕΤΕ/ΔΕΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο το παραλήρημα χυδαιότητας, ψεύδους και μισαλλοδοξίας που εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΣΩ.Π – ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ σε βάρος του συνάδελφου, μέλους και Αντιπρόεδρου της ΕΤΕ/ΔΕΗ Δώρη Μπαρδαβίλια , κατά την διάρκεια επίσκεψης ενημερωτικού χαρακτήρα στον ΥΗΣ Θησαυρού.

 

Το πρωτοφανές επεισόδιο λεκτικής χυδαιότητας με πρωταγωνιστή τον πρόεδρο του ΣΩ.Π – ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, η απαράδεκτη, μειωτική και προσβλητική του συμπεριφορά, οι προσωπικοί χαρακτηρισμοί και οι ανυπόστατες κατηγορίες που εξαπέλυσε σε βάρος του συνάδελφου Δώρη Μπαρδαβίλια, αλλά και εναντίον του ΠΑΜΕ και της ΕΤΕ/ΔΕΗ δεν συνάδουν με τις αρχές και τα ιδεώδη του ταξικού συνδικαλιστικού κινήματος. Αντιθέτως «τραβούν την κουρτίνα» και αποκαλύπτουν το «μαύρο των ιδεών» μιας άλλης εποχής.

 

Καλούμε την Διοίκηση του Σωματείου ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ να λάβει άμεσα δημόσια, σαφή και ξεκάθαρη θέση, καταγγέλλοντας την αήθη συμπεριφορά του μέλους του, λαμβάνοντας αποστάσεις από ακρότητες και φαινόμενα εσωστρέφειας, μίσους και φανατισμού.

 

Οι συμπεριφορές του χθες, δεν έχουν θέση στο σήμερα. Δεν εξυπηρετούν τα συμφέροντα και τις ανάγκες των εργαζομένων. Δεν συμβάλλουν στην αντιμετώπιση των προβλημάτων. Αντίθετα δυναμιτίζουν την προοπτική ενότητας, συμπόρευσης και συστράτευσης του συνδικαλιστικού κινήματος.

 

 

 

 

                   ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΤΕ/ΔΕΗ

 

Επικαιρότητα