ΟΙ ΒΙΑΙΟΠΡΑΓΙΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΟΣ

Δημοφιλή

Διοικητικό Συμβούλιο

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Νέο Διοικητικό Συμβούλιο Ένωσης Τεχνικών Ομίλου ΔΕΗ -ΚΗΕ Σήμερα, 21...

Ακόμη μία νέα αναβολή της υπόθεσης του τιμολογίου ΓΠ από το ΣτΕ

Η ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ σε δελτίο τύπου μας ενημερώνει: "Αγαπητοί Συνάδελφοι, Εργαζόμενοι...

Εθελοντική αιμοδοσία στην Μεγαλόπολη

ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ & ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ...

Συγχαρητήρια στους ηρωικούς συναδέλφους μας και συμπαράσταση στους πληγέντες της Θεσσαλίας

Το τεχνικό προσωπικό του ΔΕΔΔΗΕ και του ΑΔΜΗΕ δίνει...

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ:   4 -1- 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


ΟΙ ΒΙΑΙΟΠΡΑΓΙΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΟΣ

 

         Για μια ακόμη φορά οι συνάδελφοι τεχνίτες του ΔΕΔΔΗΕ γίνονται θύματα βιαιοπραγιών, τι στιγμή που εκτελούν το καθήκον τους με απόλυτο επαγγελματισμό και ευσυνειδησία.

Το νέο τραγικό φαινόμενο αυτή τη φορά έγινε κατά δυο συναδέλφων του ΔΕΔΔΗΕ στη Περιοχή της Ναυπάκτου όταν πήγαν να ελέγξουν υπόθεση ρευματοκλοπής, έληξε με την διακομιδή του ενός στο νοσοκομείο. 

Οι ανεξέλεγκτες επιθέσεις προς τους εργαζόμενους και η ραγδαία αύξηση των ρευματοκλοπών, δεν έχουν προηγούμενο το τελευταίο χρονικό διάστημα, παρόλα αυτά η αντιμετώπισή τους, από πλευράς Διοίκησης, βρίσκεται σε τέλμα.

Η ΕΤΕ/ΔΕΗ καταδικάζει τέτοιου είδους συμπεριφορές και απαιτεί από τη Διοίκηση να πράξει τα δέοντα, ώστε οι υπάλληλοι που ασχολούνται με τέτοιου είδους εργασία να αντιμετωπίζονται πάντα με τη δέουσα προσοχή και όχι μόνο όταν τους έχουμε ανάγκη, όπως γίνεται συνήθως με την αποκατάσταση των βλαβών σε έκτακτες καιρικές συνθήκες.

Θέλουμε να επισημάνουμε για μια ακόμη φορά πως η ανθρώπινη ζωή είναι το πιο πολύτιμο αγαθό. Κανένας συνάδελφος δεν αξίζει τέτοιου είδους συμπεριφορά και μεταχείριση.

 

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Ε.ΤΕ. ΟΜΙΛΟΥ ΔΕΗ-ΚΗΕ

Επικαιρότητα