ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΤΕ ΟΜΙΛΟΥ ΔΕΗ-ΚΗΕ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΤΩΜΑΔΑΚΗ.

Δημοφιλή

Επανηλεκτροδότηση: Τι πρέπει να κάνετε

 - Για ηλεκτροδότηση ακινήτου που προσωρινά δεν ηλεκτροδοτείται Αρμόδιος για...

Διοικητικό Συμβούλιο

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Νέο Διοικητικό Συμβούλιο Ένωσης Τεχνικών Ομίλου ΔΕΗ -ΚΗΕ Σήμερα, 21...

ΕΤΕ/ Ομίλου – ΔΕΗ: Τιμή και δόξα στους μαχητές και νεκρούς της Μάχης της Ηλεκτρικής

Οι εργαζόμενοι στον Όμιλο ΔΕΗ και ΑΔΜΗΕ τιμούμε τους...

E.ΤΕ. ΟΜΙΛΟΥ ΔΕΗ-ΚΗΕ: Λέμε όχι στην εμμονή της βίαιης απολιγνιτοποίησης

Ανησυχία και απόγνωση δημιουργούν στους εργαζόμενους αλλά και στην...

                      ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 16-1-2014

 

 

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΤΕ ΟΜΙΛΟΥ ΔΕΗ-ΚΗΕ

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΤΩΜΑΔΑΚΗ.

ΠΡΟΣ: Πρόεδρο Επιτροπής     Παραγωγής & Εμπορίου της Βουλής, κ. Βλάχο Γεώργιο

 

Αξιότιμε κ. Πρόεδρε, με μεγάλο σεβασμό προς το πρόσωπό σας και το θεσμικό σας ρόλο, ως Πρόεδρος της Ένωσης Τεχνικών ΔΕΗ, θα ήθελα να σας ενημερώσω, προς αποκατάσταση της αληθείας, όσον αφορά τα τεκταινόμενα στο συνδικαλιστικό χώρο του Ομίλου ΔΕΗ και ταυτόχρονα να εκφράσω τη λύπη μου για την εν γένει συμπεριφορά της αρμόδιας Επιτροπής του Κοινοβουλίου απέναντι σε ένα ιστορικό σωματείο.

 

Πληροφορηθήκαμε από μέλη της αρμόδιας Επιτροπής που Προεδρεύετε, ότι Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ διαμήνυσε ότι η ΕΤΕ/ΔΕΗ δεν υπάρχει, έχει διαλυθεί, τι πιο ανακριβές από αυτό το επαίσχυντο ψεύδος, εάν όντως ειπώθηκε, και την πιθανή υστεροβουλία του συγκεκριμένου Βουλευτή; Ο οποίος από ότι φαίνεται, λειτουργεί ως έχων συνδικαλιστική ιδιοτέλεια στο χώρο της ΔΕΗ και όχι ως εκπρόσωπος του Ελληνικού λαού.

 

Σας πληροφορούμε, ότι η Ένωση Τεχνικών ΔΕΗ (ΕΤΕ ΟΜΙΛΟΥ ΔΕΗ-ΚΗΕ), είναι το μεγαλύτερο πρωτοβάθμιο συνδικαλιστικό όργανο στον Όμιλο ΔΕΗ και εκπροσωπεί πάνω από 5500 χιλιάδες εργαζομένους σε όλη την Επικράτεια, καθώς και το μεγαλύτερο Πρωτοβάθμιο Σωματείο στη χώρα σε επίπεδο μισθωτής εργασίας.

 

Ταυτόχρονα είναι το πιο αντιπροσωπευτικό Σωματείο στην εταιρεία ΑΔΜΗΕ Α.Ε., για την οποία συζητείται το σχετικό Νομοσχέδιο αυτές τις ημέρες στην Επιτροπή της Βουλής όπου Προεδρεύετε.

 

Παρόλα αυτά, δεν δώσατε τη δέουσα προσοχή και δεν καλεστήκαμε ως Σωματείο, όπως αρμόζει, στην ακροαματική διαδικασία όπου συζητείται το σχετικό Νομοσχέδιο.

 

Αναρωτιόμαστε κ. Πρόεδρε, εάν δεν καλέσετε το πιο αντιπροσωπευτικό σωματείο του ΑΔΜΗΕ, τότε ποιον θα καλέσετε; Για ένα ζήτημα που αφορά όλο τον Ελληνικό λαό, τον οποίο κατά το Σύνταγμα εκπροσωπείτε, αλλά δεν του επιτρέπεται με τις πρακτικές σας να είναι πλήρως ενήμερος για όσα του επιφυλάσσει το συγκεκριμένο νομοσχέδιο, όπου έχετε την τιμή να προεδρεύετε της αρμόδιας Επιτροπής, στην οποία συζητείται.

 

Η διαστρέβλωση της αλήθειας και η απαξίωση χιλιάδων εργαζομένων, μόνο καλό δεν κάνουν στην εύρυθμη λειτουργία της Δημοκρατίας, όταν αυτό συντελείται από ένα φιλελεύθερο Κόμμα.

 

Οι Έλληνες πολίτες σας έστειλαν, ως Βουλευτές, στο κοινοβούλιο για να τους εκπροσωπείται επάξια και όχι επιλεκτικά και μη λησμονείται ότι ο λαός ποτέ δεν ξεχνά.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

 

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΤΩΜΑΔΑΚΗΣ

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ: Μέλη Επιτροπής Παραγωγής & Εμπορίου της Βουλής

 

Επικαιρότητα