ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ

Δημοφιλή

Επανηλεκτροδότηση: Τι πρέπει να κάνετε

 - Για ηλεκτροδότηση ακινήτου που προσωρινά δεν ηλεκτροδοτείται Αρμόδιος για...

Διοικητικό Συμβούλιο

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Νέο Διοικητικό Συμβούλιο Ένωσης Τεχνικών Ομίλου ΔΕΗ -ΚΗΕ Σήμερα, 21...

ΕΤΕ/ Ομίλου – ΔΕΗ: Τιμή και δόξα στους μαχητές και νεκρούς της Μάχης της Ηλεκτρικής

Οι εργαζόμενοι στον Όμιλο ΔΕΗ και ΑΔΜΗΕ τιμούμε τους...

E.ΤΕ. ΟΜΙΛΟΥ ΔΕΗ-ΚΗΕ: Λέμε όχι στην εμμονή της βίαιης απολιγνιτοποίησης

Ανησυχία και απόγνωση δημιουργούν στους εργαζόμενους αλλά και στην...

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 23/12/2016

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Έχοντας ως πρώτο μέλημα την ωφέλεια του κοινωνικού συνόλου, σε συνδυασμό με τις έκτακτες ανάγκες ηλεκτροδότησης της χώρας, στην αυξημένη λόγω εορταστικής περιόδου ζήτησης ηλεκτρικής ενέργειας και των άσχημων καιρικών συνθηκών που επικρατούν, η Ένωση Τεχνικών Ομίλου ΔΕΗ- ΚΗΕ αποφάσισε την δεκαπενθήμερη αναστολή των απεργιακών κινητοποιήσεων.

Επισημαίνουμε πως η ενέργειά μας αυτή σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί στάση υποχώρησης διεκδίκησης των δίκαιων αιτημάτων μας.

Η Πολιτεία και η Διοίκηση, έχοντας ως γνώμονα τις παρατηρήσεις – προτάσεις μας για θέματα ενέργειας και λειτουργίας του Ομίλου, επιτέλους πρέπει να σταματήσει να κρατά κλειστά τα μάτια και τα αυτιά, να δει και να ακούσει την πραγματικότητα και να σταθεί στο πλευρό των εργαζομένων χωρίς διακρίσεις και αδικίες.

Διαχρονικά το εργατοϋπαλληλικό προσωπικό του Ομίλου έχει αποδείξει την στάση ευθύνης που το διακατέχει, που με αυτοθυσία ανταπεξέρχεται στο δύσκολο έργο ηλεκτροδότησης της χώρας μας.

ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ

Κλείνοντας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους χιλιάδες συναδέλφους μας για την καθολική τους συμμετοχή στον κοινό μας αγώνα, για την επιτυχία των απεργιακών μας κινητοποιήσεων, δίνοντας ραντεβού σε περίπτωση μη ικανοποίησης των αιτημάτων μας, τηρώντας σκληρότερη στάση διατηρώντας τις αρχές και τις αξίες μας.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Ε.ΤΕ. ΟΜΙΛΟΥ ΔΕΗ – ΚΗΕ

Επικαιρότητα