ΔΕΝ ΔΙΑΚΟΠΤΟΥΜΕ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΣΕ ΑΝΗΜΠΟΡΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ

Δημοφιλή

Επανηλεκτροδότηση: Τι πρέπει να κάνετε

 - Για ηλεκτροδότηση ακινήτου που προσωρινά δεν ηλεκτροδοτείται Αρμόδιος για...

Διοικητικό Συμβούλιο

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Νέο Διοικητικό Συμβούλιο Ένωσης Τεχνικών Ομίλου ΔΕΗ -ΚΗΕ Σήμερα, 21...

ΕΤΕ/ Ομίλου – ΔΕΗ: Τιμή και δόξα στους μαχητές και νεκρούς της Μάχης της Ηλεκτρικής

Οι εργαζόμενοι στον Όμιλο ΔΕΗ και ΑΔΜΗΕ τιμούμε τους...

E.ΤΕ. ΟΜΙΛΟΥ ΔΕΗ-ΚΗΕ: Λέμε όχι στην εμμονή της βίαιης απολιγνιτοποίησης

Ανησυχία και απόγνωση δημιουργούν στους εργαζόμενους αλλά και στην...

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 10-12-2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την εποχή της κοινωνικής εξαθλίωσης, της ανισότητας και της μνημονιακής καταστροφής που έχουν επιβάλει οι κυβερνήσεις τα τελευταία χρόνια, κανείς δεν πρέπει να μένει απαθείς προσηλωμένος σε ιδιοτελή συμφέροντα.

Στις ημέρες που ζούμε χιλιάδες συμπολίτες μας βρίσκονται στα όρια της επιβίωσης χωρίς να μπορούν να απολαύσουν το κοινωνικό αγαθό του ηλεκτρικού ρεύματος, τι στιγμή που έχει γίνει διακοπή ηλεκτροδότησης σε πάνω από 350.000 καταναλωτές.

 

Η ΕΤΕ/ΔΕΗ δεν είχε ποτέ συντεχνιακή λογική και δεν ήταν κοινωνικά ανάλγητη, για αυτό το λόγο είχε πάρει αποφάσεις για τη μη διακοπή της ηλεκτροδότησης σε ανήμπορους συμπολίτες μας (π.χ. άνεργοι κ.λπ.) και σε όσους ανήκουν στο κοινωνικό τιμολόγιο, αλλά δυστυχώς δεν εισακούστηκε από τους ινστρούχτορες της εξουσίας.

Η ΕΤΕ/ΔΕΗ ζητούσε πάντα, με συνεχή υπομνήματα προς τη Διοίκηση της Επιχείρησης, να επανέρθει η καταμέτρηση στη ΔΕΗ και όχι στους εργολάβους, όπου συχνά έχουμε το φαινόμενο της διακοπής παροχής του ρεύματος χωρίς οίκτο και πολλές φορές με αντικαταστατικές διαδικασίες.

Κανείς εργολάβος δεν θα απλώσει το χέρι του στο άνεργο συνάνθρωπο του, χωρίς να έχει όφελος, πράγμα που δεν ισχύει για τους συναδέλφους μας.

Όταν το πρόβλημα έφτασε στα όριά του, όπου μέρες βαρυχειμωνιάς συνάνθρωποί μας να ζουν χωρίς ρεύμα και να πεθαίνουν εξαιτίας του, τότε η κυβέρνηση είδε τη σκληρή πραγματικότητα και αποφάσισε την επανασύνδεση στους άπορους και στους έχοντες κοινωνικό τιμολόγιο.

Για μας δεν πρέπει κανείς ανήμπορος πολίτης να μένει χωρίς ρεύμα και ζητάμε από τα συνεργεία μας να κάνουν ότι είναι δυνατόν για την αποκατάσταση αυτής της αδικίας, με βάση το κοινωνικό συμφέρον.

Η ΕΤΕ/ΔΕΗ δεν επενδύει στο πρόβλημα, αλλά συντάσσεται με τους φτωχούς και τους αδικημένους, ενώ ταυτόχρονα στέκεται απέναντι στις μνημονιακές λογικές που συνθλίβουν την κοινωνία και δημιουργούν κοινωνικά συντρίμμια.

Η ΕΤΕ/ΔΕΗ την κοινωνική ευαισθησία την κάνει πράξη και δεν τη διαφημίζει.

ΓΡΑΦΕΙΟΤΥΠΟΥ ΕΤΕ/ΔΕΗ

Επικαιρότητα