ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ για διοικητική και υπηρεσιακή ανεπάρκεια

Δημοφιλή

Διοικητικό Συμβούλιο

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Νέο Διοικητικό Συμβούλιο Ένωσης Τεχνικών Ομίλου ΔΕΗ -ΚΗΕ Σήμερα, 21...

Ακόμη μία νέα αναβολή της υπόθεσης του τιμολογίου ΓΠ από το ΣτΕ

Η ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ σε δελτίο τύπου μας ενημερώνει: "Αγαπητοί Συνάδελφοι, Εργαζόμενοι...

Συγχαρητήρια στους ηρωικούς συναδέλφους μας και συμπαράσταση στους πληγέντες της Θεσσαλίας

Το τεχνικό προσωπικό του ΔΕΔΔΗΕ και του ΑΔΜΗΕ δίνει...

Εθελοντική αιμοδοσία στην Μεγαλόπολη

ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ & ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ...

                              ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

                Για πρώτη φορά Διοικητικά στελέχη της ΔΕΗ καταμαρτυρούν επίσημα, με βάση το έγγραφο της ΔΑΝΠΟ/ΔΕΗ: 13740/22-9-2015, ότι δεν γνωρίζουν τα στοιχεία απασχόλησης των μισθωτών της Επιχείρησης, τα οποία υπάγονται στη δικαιοδοσία της αρμόδιας Γενικής Διεύθυνσης (Ρεπό και χρονική περίοδός τους).

Αναρωτιόμαστε, όπως και χιλιάδες συνάδελφοι μας, πως μπορεί να λειτουργήσει εύρυθμα μια Εταιρεία και μάλιστα εισηγμένη, του μεγέθους της ΔΕΗ, με τόσο μεγάλη διοικητική και υπηρεσιακή ανεπάρκεια που χαρακτηρίζουν συγκεκριμένα στελέχη της;

Είναι πρωτοφανές, να ζητάνε από το σωματείο μας, να τους μάθουμε τη δουλειά τους, όσον αφορά τα Ρεπό και τη χρονική περίοδο που αυτά έγιναν. Ενώ πριν ένα χρόνο, γνώριζαν τις κανονικές άδειες που δεν δόθηκαν και τις πλήρωσαν στους εργαζομένους που δεν ..

δουλεύουν στην πρώτη γραμμή.

 

Αντί να δώσουν άμεσα λύση σε ένα θέμα που ταλανίζει χρόνια τους συναδέλφους τεχνικούς μας που εργάζονται 365 ημέρες το χρόνο και 24 ώρες το 24ώρο υπό αντίξοες καιρικές συνθήκες, ροκανίζουν το χρόνο μέσω της υπηρεσιακής τους άγνοιας και της έλλειψης υπηρεσιακών στοιχείων.

Καταγγέλλουμε τις συγκεκριμένες πρακτικές και τους υπευθύνους, ταυτόχρονα τους θέτουμε στην κρίση των χιλιάδων υπαλλήλων της ΔΕΗ και ως ΕΝΩΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ/ΔΕΗ θα πράξουμε τα δέοντα, όπως έχουμε αναγγείλει.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Ε.ΤΕ. ΟΜΙΛΟΥ ΔΕΗ-ΚΗΕ

Επικαιρότητα